Αλλαγή - Επιστροφή

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.


α) Εάν επιθυμείτε την επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Προϋποθέσεις επιστροφής - αντικατάστασης:

 • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 • Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
 • Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή
 • Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σεζόν.
 • Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική)
 • Σε περίπτωση μεταφορικής εταιρείας του πελάτη, χρεώνεται ο ίδιος τα έξοδα αποστολής
        Η πρώτη επιστροφή για αντικατάσταση από όλη την Ελλάδα και για ποσό άνω των 70.00 ευρώ για κάθε προϊόν, είναι δωρεάν. Οποιαδήποτε περαιτέρω επιστροφή για αντικατάσταση της αρχικής παραγγελίας, χρεώνεται με το ποσό των 5.00 ευρώ για κάθε προϊόν. Η νέα αποστολή μετά την πρώτη δωρεάν επιστροφή για αντικατάσταση χρεώνεται με το ποσό των 5.00 ευρώ. Αν η αντικατάσταση αφορά πάνω από ένα (1) προϊόν, τότε η παραπάνω χρέωση ισχύει για κάθε προϊόν ξεχωριστά.
       Προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία “προσφορές - SALES” δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5,00€ ανά προϊόν. Αν η παραγγελία αφορά πάνω από ένα (1) προϊόν, τότε η παραπάνω χρέωση ισχύει για κάθε προϊόν ξεχωριστά.
       Οι επιστροφές για αντικατάσταση πραγματοποιούνται  πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο (+26510) 34075 (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00) ή με αποστολή μηνύματος στο e-mail mgartzonika@yahoo.com.
  Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.   

β) Εάν επιθυμείτε την επιστροφή χρηματικού ποσού μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή του αρχικού χρηματικού ποσού αγοράς επιβαρύνεται με το ποσό των 7.00 ευρώ.


Προϋποθέσεις επιστροφής χρηματικού ποσού αγοράς:

 • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
 • Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή
 • Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική).
 • Σε περίπτωση μεταφορικής εταιρείας του πελάτη, χρεώνεται ο ίδιος τα έξοδα αποστολής
 • Η επιστροφή χρηματικού ποσού, ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι για τις αγορές από τα φυσικά καταστήματά μας.


     Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και εφόσον έχουν αφαιρεθεί τα μεταφορικά έξοδα αξίας 7.00€ από το συνολικό ποσό επιστροφής.
     Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση, σε λογαριασμό που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή.


Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να αντικατασταθούν ή να επιστραφούν σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο (+26510) 34075 (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00) ή με αποστολή μηνύματος στο e-mail mgartzonika@yahoo.com.
γ) Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με αποστολή e-mail στην διεύθυνσή μας mgartzonika@yahoo.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας καθημερινά στο 26510 34075. Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή των προϊόντων.
δ) Λάθος αποστολή
Στην περίπτωση εκείνη στην οποία η υπαιτιότητα είναι δικιά μας, όπου σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό μέγεθος ή σχέδιο, από αυτό της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν και γίνεται με την μεταφορική εταιρεία, όπου το παραλάβατε.