Αποστολή - Παράδοση

Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος gvshoes.gr είναι η άμεση αποστολή και παραλαβή της παραγγελίας. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Άμεση παραλαβή από τα φυσικά καταστήματά μας «ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ» και «Sergio” στην οδό Βλαχλείδη 8, στον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η παραλαβή μπορεί να γίνει την ίδια ή την επόμενη ημέρα ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη χωρίς κόστος.
  2. Άμεση αποστολή της παραγγελίας στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του. Οι αποστολές γίνονται σε διευθύνσεις εντός Ελλάδος και Κύπρου, αποκλειστικά μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που έχει επιλέξει το κατάστημά μας (στην περίπτωσή μας η «Γενική Ταχυδρομική»). Η εταιρεία μας σε έκτακτες περιπτώσεις επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.
         Η αποστολή και παράδοση στην ηπειρωτική Ελλάδα για παραγγελία άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν, για μικρότερη αξία η χρέωση είναι 2€ η αποστολή και 3€ το κόστος της αντικαταβολής. Η παράδοση για τα διαθέσιμα προϊόντα πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα των 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά τις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με περιπτώσεις όπως καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, απεργίες, αργίες, λόγοι ανωτέρας βίας κ.α. κατά τις οποίες η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.
         Η αποστολή και παράδοση στην Κύπρο χρεώνεται με το ποσό των 12 ευρώ
    Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος , θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο mgartzonika@yahoo.com.