Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια εταιρεία “τρίτης γενιάς” στο χώρο του υποδήματος. Έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε για την ποιότητα του παπουτσιού μας και την ειλικρινή σχέση με τον πελάτη μας. Η εταιρεία μας, εδρεύει στην πόλη των Ιωαννίνων, στην Ήπειρο, με 3 καταστήματα στην παλαιά και νέα αγορά της πόλης. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υποδημάτων τόσο για την γυναίκα , όσο και για τον άνδρα. Σε συνεργασία κυρίως με ελληνικές εταιρείες και brands αλλά και γνωστές εισαγωγικές εταιρείες.
Το πρώτο και κεντρικό κατάστημά μας, βρίσκεται στον πιο ιστορικό δρόμο της παλαιάς αγοράς, στην οδό Ανεξαρτησίας 106 και άνοιξε το 1937. Ιδρυτές ήταν τα αδέρφια Χρήστος και Βαγγέλης Γκαρτζονίκας.
Το δεύτερο κατάστημα, βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης, στην οδό Βλαχλείδη 8. Στο χώρο αυτό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά υποδήματα και παντόφλες. Είναι ένας χώρος κλασικός και κατάλληλος για όλη την οικογένεια. Στα γυναικεία, συνεργαζόμαστε με την ελληνική εταιρεία “Ragazza”, τα ανατομικά “Relax”, τα γνωστά ποιοτικά “Boxer”, η ξεχωριστή “Road”, τα γνωστά τηλεοπτικά “B-soft” και η εταιρεία “Zak”. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε για τα ανδρικά είναι, η Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία “Northway”, η γνωστή “Boxer”, η ξεχωριστή “Road”, η Βραζιλιάνικη “Pegada” και η ανερχόμενη Ιταλική “Igi and Go”.
Το τρίτο κατάστημά μας, το γνωστό πλέον “Sergio”, υπάρχει η μοντέρνα και trend συλλογή μας Βρίσκεται και αυτό στον πεζόδρομο της Βλαχλειδη 8. Στην μεγάλη εσωτερική βιτρίνα του καταστήματος, βλέπετε όλα τα σχέδιά μας, μπροστά στα πόδια σας. Η τελευταία τάση της μόδας είναι εδώ. Η συλλογή της ελληνικής εταιρείας “Sante” είναι εδώ καθώς και η γυναικεία συλλογή της Ιταλικής “Igi and Go” και η εταιρεία “Carad”.
Σε όλες μας τις επιλογές για τους πελάτες μας, υπάρχει η ποιότητα του μαλακού δέρματος. Κύριο μέλημά μας, είναι η άνεση για κάθε σας βήμα. Ανατομικά, δερμάτινα και άνετα υποδήματα για όλους.
Με μεγάλη μας χαρά, σας καλωσορίζουμε στο on line κατάστημά μας gvshoes.gr για να βρείτε την πλούσια συλλογή των εταιρειών μας και να γίνεται μέλος της οικογένειάς μας. Θα βρείτε τα νέα σχέδια κάθε σεζόν και πολλές προσφορές. Η προσωπική σας ανάγκη είναι το μέλημά μας και στόχος μας, η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής.


Με εκτίμηση, η οικογένειά μας
Γκαρτζονίκας - Βασδέκης